Hvad er TTE?

TTE er populært kaldet græsarmering, men TTE er mere end det, det er den mest innovative LAR løsning (lokal afledning af regnvand)  til P. pladser, veje, og alle andre steder hvor man ønsker en fast belægning med mulighed for at nedsive overfladevand på stedet, men samtidig bruge det til let og tung trafik.

TTE armering kan anvendes til alt fra parkeringspladser, vej, gangstier, kunstgræs, svingbane til vindmøller, helipad, tag parkering, drivgang til kvæg, jordfold, ridebaner og indkørsler.

En TTE armering består af en celle opdelt overflade med hul i bunden af hver celle, dette gør at TTE er vandgennemtrængelig så nedbør/overfladevand siver igennem, så der ikke opstuves vandpytter og oversvømmelse ved f.eks. skybrud.  Der kan ilægges kopsten, grus eller jord i TTE armeringen, og her vil vandet stadig have rig mulighed for at sive igennem, så den permeable effekt bibeholdes. 

Kopstenene findes i farverne; grå, sort og rød, dette giver mulighed for at lave mønstre til opdeling af f.eks. opmærkning til parkeringsbåse, logo, farvemarkering af adskillelse mellem gående og kørende trafik, evt. i kombination af kopsten og græs, farvet ral osv.

En af de store fordele ved brug af TTE armeringen er, at underopbygningen kan minimeres væsentligt (helt op til 100 %), i forhold til traditionelle belægninger. Dette er muligt pga. den stærke selvbærende trykfordelende konstruktion og det stærke Trapez samlesystem (der er lige så stærkt i samlingerne som midt på armeringen).

Send en forespørgsel på pris af TTE armering.
Oplys dit ønsket antal m2 og de nødvendige leveringsoplysninger, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Reference adresser tæt på dig og i dit område, kan rekvireres her.

Galleri