Privat

Privat

TTE PLAST til erhverv

Vi tilbyder bæredygtige produkter med klima- og miljøvenlige 

løsninger til de udendørs anlæg.

Vi tilbyder bæredygtige produkter med klima- og miljøvenlige løsninger til de udendørs anlæg.

TTE armering/belægning er nu blevet produktspecifikt EPD Certificeret, klik her og læs om vores EDP Certifikat nu. 

Hvad tilbyder vi

Vi er en virksomhed med mere end 25 års erfaring indenfor salg af materialer til det udendørs anlæg i hele Skandinavien – Færøerne – Island – Grønland – Afrika. TTE Plast tilbyder udelukkende bæredygtige produkter til klimavenlige løsninger ved byggeri og grønne anlæg. Alle produkter er fremstillet af genbrugsplast og genbrugsgummi, da vi sætter klimaet og miljøet i højsædet.

                                                                                        “there is no excuse for not use  TTE Interlocking”

Klima

Vi har et stort fokus på at belaste klimaet mindst muligt og derved udlede mindre CO2. Det gør vi ved at producere klimavenlige produkter i genbrugsplast til anvendelse ved veje, parkeringer, dyrefolde, ridebaner, fodboldbaner m.m.

Genbrug

Alle vores produkter er lavet af miljøvenligt genbrugsplast, der støbes til forskellige profiler og elementer, der er særdeles langtidsholdbare, vedligeholdelsesfrie og som kan holde i mange år.

Miljø

Materialet vi bruger er rensorteret genbrugsplast af forskellige typer, der sikre at der ikke udvaskes skadelige stoffer. Ved brug af f.eks. TTE belægning minimere man forbruget af naturlige råstoffer som grus mv. med op til 100 % i underopbygning

Dine løsninger venter lige her..