Privat

Erhverv

Erhverv

TTE PLAST til privat

Vi tilbyder bæredygtige produkter med klima- og miljøvenlige 

løsninger til de udendørs anlæg.

Vi tilbyder bæredygtige produkter med klima- og miljøvenlige løsninger til de udendørs anlæg.

Hvad er TTE belægning

TTE belægning er græsarmering, der kan anvendes til indkørsel, have og dyrefolde. Med dens robuste overflade og huller til nedsivning af regnvand, bliver du fri for bekymringen om oversvømmelser og samlinger af vand ved f.eks. skybrud.

I cellerne i TTE belægningen, kan der ilægges kopsten (i flere farver), grus eller jord, alt efter, hvad TTE belægningen skal bruges til. TTE belægningen bliver lagt i forbandt, så det får en stor overflade og derfor kan holde til en større belastning.

Generelle specifikationer

Længde: 80 cm

Bredde: 40 cm

Højde: 6 cm

Vægt: 8,5 kg / pr. TTE 

Klima

Vi har et stort fokus på at belaste klimaet mindst muligt og derved udlede mindre CO2. Det gør vi ved at producere klimavenlige produkter i genbrugsplast til anvendelse ved veje, parkeringer, dyrefolde, ridebaner, fodboldbaner m.m.

Genbrug

Alle vores produkter er lavet af miljøvenligt genbrugsplast, der støbes til forskellige profiler og elementer, der er særdeles langtidsholdbare, vedligeholdelsesfrie og som kan holde i mange år.

Miljø

Materialet vi bruger er rensorteret genbrugsplast af forskellige typer, der sikre at der ikke udvaskes skadelige stoffer. Ved brug af f.eks. TTE belægning minimere man forbruget af naturlige råstoffer som grus mv. med op til 100 % i underopbygning